Västgöta Assistans AB

      Med hjärtat på rätta stället!       

Vill du jobba hos oss?

Vill du jobba som Personlig Assistent? 


Vi söker Dig som vill ha ett givande jobb, gillar att hjälpa andra och som vill jobba som Personlig Assistent. Behovet finns hos några av våra kvinnliga & manliga kunder som bor i Marks kommun. Som personlig assistent hjälper du kunden i deras dagliga livsföring, men främst med rutiner som på/av klädning, dusch/hygien, städning, matlagning, förflyttningar (hjälpmedel finns där det behövs), aktiviteter, m.m. Arbetet är varierad beroende på kundens mående och schema. Störst vikt läggs vid personlig lämplighet men erfarenhet av att arbeta som personlig assistent är meriterande. Vi ser att du har goda kunskaper i svenska språket och att du har körkort. Arbetstiderna är veckodagar och helger, dag/kväll och nattpass. 


Skicka din ansökan snarast till  [email protected]

Vi söker Assistent till en spelintresserad Kille


Vår kund är en spelintresserad 17 årig kille som söker en personlig assistent och det är viktigt att du har intresse för spel. Som personlig assistent hjälper du kunden i deras dagliga livsföring och aktiviteter. Vi ser gärna att du har erfarenhet av personlig assistans eller omsorg, samt att du har goda kunskaper i svenska och körkort.


Du som söker måste vara trygg, strukturerad, anpassningsbar och intresserad av att spela spel. Personlig lämplighet är viktigt och vi ser gärna att du gillar att laga mat. Det är också viktigt att du är empatisk påhittig och flexibel.

 

Tjänsten är i Borås. Skicka din ansökan snarast till madelene.byhlin@vg-assistans.se

Vill du jobba som vikarie?


Vi växer och söker dig som har erfarenhet från vård och omsorg eller tidigare erfarenhet som personlig assistent.

Du som söker ska vara flexibel, lyhörd och initiativrik. Stor vikt lägges vid personkemi/lämplighet.
Vi ser att du har goda kunskaper i svenska och körkort.

Just nu söker vi vikarie till våra kunder i:


• Göteborg
• Marks kommun
• Svenljunga/Tranemo
• Borås
• Falkenbergs kommun


 Välkommen med din ansökan snarast till [email protected]


UA-121642844-1